Sunday, November 13, 2011

Imiku ja väikelapse süles hoidmine ning kandmine (ül.7)

Sellel pildil hoiab ema last süles.Toetades tema kaela ja pead, kuna beebi on veel nii pisike ja ise pead ei hoia. Laps saab emale otse silma vaadata ja tunneb end turvaliselt.














Kõige õigem on hoida last alati enda vastas nii, et tal oleks võimalus Sind näha. Eriti alguses kui ema lohutavad südametuksed ja lõhn võiksid alati saadaval olla, on parim asend laps kõhupoolega ja kõverdatud jalgadega Sinu keha esiküljel. Täpselt nagu väike konnake.  Kindlasti peab olema korralikult toetatud ka pisitita pea. Kui kõht on Sinu vastas soojas, väljuvad lapsel gaasid kergemini.










Kasutatud kirjandus : http://www.perekool.ee/index.php?id=39251


5 comments:

  1. Kirjeldused on väga head, kuid tahaks rohkem pilte. :)

    ReplyDelete
  2. Kahjuks mul polnud võimalik hankida rohkem pilte. Ja kuna ei olnud märgitud mitu peab olema siis lootsin, et need 2 pilti mu kallist sõbrannast ja tema pisipojast on piisavad.

    ReplyDelete
  3. Vähemalt on enda tehtud pildid:) minul endal on enamus netist võetud, kuna ei ole pisikesi lapsi ega sugulasi, kellega pilti teha:) Ilusa pildid ja seletused!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Töö jööb natuke kesiseks - näiteks on antud töös ära toodud ainult lapse süleshoidmise viisid kuid kandmisviise ei ole üldse kirjeldatud. Juhendis oli kirjas, et ülesande lahendamisel võib kasutata ka mänguasju. Soovitan tööd täiendada.

    ReplyDelete